Δήλωση μαθημάτων Διδακτορικού Διπλώματος Εαρινό εξάμηνο 2017-18

Pin It

Οι υποψήφιοι διδάκτορες που φοιτούν στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν για το εαρινό εξάμηνο σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 μέχρι την Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018 στη Γραμματεία του Τμήματος ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να δηλώσουν μαθήματα:
Επιλογή Ι και Επιλογή ΙΙ (μαθήματα κατεύθυνσης από το Μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών του ΔΠΜΣ «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής») θα πρέπει να ανατρέξουν για ενημέρωση στην αντίστοιχη ανακοίνωση δήλωσης μαθημάτων κατεύθυνσης που υπάρχει στο δικτυακό τόπο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών: Οδηγός Δήλωσης Μαθημάτων Κατεύθυνσης για το Β’ εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 και το Γ’ εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 (Ημερομηνία Δημοσίευσης: 31/01/2018).

Το έντυπο δήλωσης των μαθημάτων θα τα βρείτε στη παρακάτω διεύθυνση: Έντυπα > Έντυπα για το Δ.Δ. > 2.1 Δήλωση μαθημάτων (DOC: 40Kb).