Δια ζώσης ορκωμοσία (02 Δεκεμβρίου 2022)

Pin It

Η τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι κατά την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2022 ή και σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί στις 02 Δεκεμβρίου 2022 (για την ακριβή ώρα θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση)

Όσοι από τους παραπάνω φοιτητές επιθυμούν να λάβουν μέρος στη τελετή θα πρέπει κατά το χρονικό διάστημα από 03/11/2022 έως 18/11/2022 να εισέλθουν στη σελίδα https://students.duth.gr με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό και να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στην ορκωμοσία, επιλέγοντας από το μενού Βαθμολογία-> Προϋποθέσεις Πτυχίου-> Αίτηση Ορκωμοσίας.

Θα χρειαστεί να αναρτήσουν:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ορκωμοσία είναι να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι 18/11/2022 εκκρεμότητες (εφόσον υπάρχουν) με τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου:

  • Βιβλιοθήκη (εάν οφείλονται βιβλία ή διπλωματική εργασία στη Βιβλιοθήκη ή εάν οφείλονται προς επιστροφή βιβλία στον Εύδοξο) και
  • Εστία (να μην υπάρχουν εκκρεμείς υποχρεώσεις στέγασης, εφόσον έγινε χρήση).

Η Γραμματεία θα ενημερωθεί από τη Βιβλιοθήκη και το Γραφείο Φοιτητικών Εστιών ή Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από τους φοιτητές/τριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.

Επισημάνσεις:

Κάθε απόφοιτος μπορεί να συνοδεύεται κατ΄ανώτατο όριο από δύο άτομα, τα ονόματα των οποίων θα αναγραφούν στην αίτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία. 

Η είσοδος στους χώρους του Τμήματος καθώς και η συμμετοχή στην τελετή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι τελετές θα έχουν περιορισμένη επαγγελματική φωτογραφική κάλυψη.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής απαγορεύονται αυστηρά εντός του Αμφιθεάτρου και του κτιρίου (Αίθριο) οι κόρνες αερίου ή χειροκίνητες, η ρίψη κομφετί και γενικά η χρήση κάθε αντικειμένου, που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των παρισταμένων (κίνδυνος πυρκαγιάς, βραχυκυκλώματος κλπ.), προκαλεί ενόχληση, και γενικά παρεμποδίζει την απρόσκοπτη διεξαγωγή της Τελετής ορκωμοσίας και αντίκειται στην οφειλόμενη ακαδημαϊκή ευπρέπεια.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας (μετά από μία εβδομάδα περίπου και εντός προθεσμίας 20 ημερών) θα μπορείτε να παραλάβετε από τη σελίδα https://students.duth.gr τα παρακάτω ψηφιακά υπογεγραμμένα πιστοποιητικά:

  1. Αντίγραφο πτυχίου
  2. Βεβαίωση πτυχιούχου
  3. Αναλυτική βαθμολογία
  4. Πιστοποιητικό ειδικότητας
  5. Παράρτημα Διπλώματος (στην ελληνική και αγγλική γλώσσα).
  6. Πιστοποητικό διπλωματικής εργασίας

Οι απόφοιτοι που επιθυμούν την έκδοση του πτυχίου τους σε περγαμηνή θα πρέπει να ακολουθήσουν την εξής διαδικασία:

  • Κατάθεση του ποσού των 30 ευρώ στoν τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Δ.Π.Θ.: GR88 0172 3530 0053 5304 5938 717 (Τράπεζα Πειραιώς)

Προσοχή: στην απόδειξη κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η αιτιολογία «Έκδοση μεμβράνης πτυχίου-Ορκωμοσία 02/12/2022» και το ονοματεπώνυμο του/της φοιτητή/τριας.

  • Αποστολή του καταθετηρίου πληρωμής στη Γραμματεία του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέσω του ιδρυματικού τους email.