Υποβολή δικαιολογητικών για στέγαση και σίτιση φοιτητών του Δ.Π.Θ. από Β΄ έτος σπουδών έως πτυχίο

Pin It

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης – απόφασης του Υπουργείου Υγείας  για αναστολή λειτουργίας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και της σχετικής ανακοίνωσης των Πρυτανικών Αρχών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, σας ανακοινώνουμε ότι οι προπτυχιακοί φοιτητές από το Β΄ έτος σπουδών έως πτυχίο (ν+2) μπορείτε να αποστέλλετε τις αιτήσεις στέγασης και σίτισης με όλα τα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονταν στις ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν στις 28 Φεβρουαρίου 2020 στην ιστοσελίδα του Δ.Π.Θ, στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις αντίστοιχα για κάθε πόλη φοίτησης:

Για την πόλη της Κομοτηνής:

  • Δικαιολογητικά για στέγαση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 2531039211
  • Δικαιολογητικά για σίτιση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 2531039213

Για την πόλη της Ξάνθης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Τηλ. 2541079028-79153

Για την πόλη της Αλεξανδρούπολης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Τηλ. 2551030973-30965

Για την πόλη της Ορεστιάδας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Τηλ. 2552041406-41300

Το διάστημα ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων είναι το ίδιο με εκείνο που αναφέρεται στις προηγούμενες ανακοινώσεις του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, δηλαδή από 9/3/2020 έως 3/4/2020.

Σας επισημαίνουμε ότι αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δε θα γίνονται δεκτές.

Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων