Διοργάνωση Συνεδρίου «ΤHINC INNOVATION FORUM- Η Σημασία των Soft Skills στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη»

Pin It

Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Thinc - Thrace incubator, διοργανώνει το ΤHINC INNOVATION FORUM «Η Σημασία των Soft Skills στην Επιχειρηματική Ανάπτυξη», την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2023, στο Αμφιθέατρο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΡΙΕΛΛΗΣ» του ΤΕΦΑΑ, στην πόλη της Κομοτηνής και ώρα προσέλευσης 09:30 πμ.

Το συνέδριο αποτελεί μια ευκαιρία για τους φοιτητές και όλους όσους επιδιώκουν την ενίσχυση της επιχειρηματικής τους σκέψη και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων καθώς και να δικτυωθούν με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Η ατζέντα του συνεδρίου έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν  σε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των οριζόντιων δεξιοτήτων (soft skills) που απαιτούνται για την επιχειρηματική επιτυχία. Ενσωματώνει ένα μείγμα από βασικές ομιλίες και πρακτική άσκηση για να προσελκύσει τους συμμετέχοντες και να παρέχει πρακτικές γνώσεις.

Η Θερμοκοιτίδα αποτελεί μια καινοτόμο δομή του ΔΠΘ με κυρίαρχο σκοπό την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και την σύνδεση της έρευνας, των νέων ιδεών και του επιχειρηματικού κόσμου, με το ευρύτερο οικοσύστημα καινοτομίας.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανατολική Μακεδονία και Θράκη” 2014-2020 και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ. Δίνει την ευκαιρία σε νέους επιχειρηματίες να κάνουν την ιδέα τους πράξη με τη βοήθεια εξειδικευμένων υπηρεσιών σε νέες, εξοπλισμένες εγκαταστάσεις εντός της Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ.

Για πρόσθετες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 2541079160 ή με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.