Ονομαστική κατάσταση εκλεκτόρων Σ.Ε.Φ.Α.Α.

Pin It
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ E-MAILS
1 ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
2 ΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
3 ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
4 ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΝΔΡΕΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
5 ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
6 ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
7 ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
8 ΓΙΟΦΤΣΙΔΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
9 ΓΟΥΛΙΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
10 ΓΟΥΡΓΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
11 ΔΕΡΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΖΑΡΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
12 ΔΟΥΔΑ ΕΛΕΝΗ ΘΩΜΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
13 ΖΕΤΟΥ-ΜΟΥΝΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
14 ΙΣΠΥΡΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
15 ΚΑΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
16 ΚΟΥΛΗ ΟΛΓΑ ΣΤΑΥΡΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
17 ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
18 ΛΑΪΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
19 ΛΑΠΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
20 ΜΑΛΛΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
21 ΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
22 ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΗΛΙΑΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
23 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
24 ΜΑΥΡΙΔΟΥ- ΡΟΚΚΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
25 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
26 ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
27 ΜΠΕΜΠΕΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
28 ΜΠΕΝΕΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
29 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
30 ΣΜΗΛΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
31 ΤΣΙΤΣΚΑΡΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
32 ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΑΖΑΡΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
33 ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
34 ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ανακοινώσεις

Δημοσιεύτηκε στις 30/04/2024, 13:28 από admin
Για να δείτε τις "Προκηρύξεις εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών Ε.Ε.Π. στη Συνέλευση Τομέων του Τ.Ε.Φ.Α.Α., Δ.Π.Θ.", παρακαλώ κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία: Προπονητική, ΑΔΑ: ΨΑΟ446ΨΖΥ1-6Μ5 (.pdf:...
Επισκέψεις 71
Δημοσιεύτηκε στις 29/04/2024, 12:12 από admin
Για να δείτε την "Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Τ.Ε.Π. στη Συνέλευση του Τ.Ε.Φ.Α.Α., Δ.Π.Θ.", παρακαλώ κάντε κλικ εδώ (.pdf:...
Επισκέψεις 73
Δημοσιεύτηκε στις 24/04/2024, 10:16 από admin
Για να δείτε πληροφορίες σχετικές με τις "κατατακτήριες εξετάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Δ.Π.Θ." για το ακαδημαικό έτος 2024-2025, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ (pdf:...
Επισκέψεις 186
Δημοσιεύτηκε στις 24/04/2024, 10:08 από admin
Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης συμμετέχει στην έκθεση Τεχνολογίας Beyond. Τα περίπτερα του Δ.Π.Θ. βρίσκονται στο pavilion 15 stand C02 και C03 Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από την Πέμπτη 25 Απριλίου έως το...
Επισκέψεις 144
Δημοσιεύτηκε στις 17/04/2024, 13:17 από admin
Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκηρύσσει έξι (6) υποτροφίες με διαγωνισμό για μεταπτυχιακές σπουδές (Master) στο εξωτερικό, στον τομέα της Παιδαγωγικής Επιστήμης, από τα έσοδα του «Θεοδωρίδειου Κληροδοτήματος...
Επισκέψεις 122
Δημοσιεύτηκε στις 16/04/2024, 09:03 από admin
Το  Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και...
Επισκέψεις 233