Απόφοιτοι

355800626

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, στους χώρους του οποίου περάσατε τα καλύτερά σας χρόνια, αποφάσισε με χαρά να επικοινωνήσει ξανά μαζί σας.
Ο κύριος σκοπός αυτής της επικοινωνίας είναι να προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο της Φυσικής Αγωγής, έχοντας υπόψη του ότι η γνώση δεν εξαντλείται ποτέ, ότι η δια βίου μάθηση είναι μια διαρκής αγωνία του εγγράμματου ανθρώπου και ότι η φύση του Δημόσιου Πανεπιστήμιου, ως φορέα κοινωνικού αγαθού, επιβάλλει την συνεχόμενη παροχή ακαδημαϊκών πληροφοριών προς τους αποφοίτους του.
Απώτερος σκοπός όμως είναι να διατηρηθεί η ακαδημαϊκή και κοινωνική σχέση που αναπτύχθηκε κατά την φοίτησή σας, η οποία αφού δεν μπορεί, εξ ορισμού, να ακυρωθεί, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί.
Ως εκ τούτου αποφασίστηκε, σαν πρώτη δράση, να εκδίδεται κάθε εξάμηνο, ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο, με ακαδημαϊκό περιεχόμενο, ευελπιστώντας ότι στο εξής θα μας δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα να αναπτύξουμε και άλλες δράσεις που θα μας φέρει πιο κοντά. Το δελτίο αυτό θα το λαμβάνουν όσοι απόφοιτοι το θελήσουν συμπληρώνοντας τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα, με την ηλεκτρονική τους διεύθυνση.
Επιπλέον επειδή πιστεύουμε στην αλληλοεπίδραση μεταξύ των φορέων και των ατόμων θα μπορούσε να θεωρηθεί το βήμα αυτό και σημείο συνάντησης και επικοινωνίας μεταξύ των αποφοίτων.
Γι’ αυτό το λόγο στην ηλεκτρονική φόρμα με τα στοιχεία σας μπορείτε να μας γνωστοποιήσετε αν επιθυμείτε να κοινοποιούνται τα στοιχεία σας σε όποιον από τους υπόλοιπους αποφοίτους το ζητήσει.
Ελπίζουμε ότι η νέα πύλη επικοινωνίας που ανοίγεται θα δώσει νέα προοπτική στην ακαδημαϊκή μας σχέση και ότι θα μετεξελιχτεί από την απρόσωπη ηλεκτρονική επαφή σε άλλες δραστηριότητες που μπορούν να περιλαμβάνουν και δια ζώσης συναντήσεις, επ’ ωφελεία όλων μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γεώργιος Μαυρομάτης, Καθηγητής