3ο Διεθνές Συμπόσιο «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός»

Pin It

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ οργανώνουν το 3ο Διεθνές Συμπόσιο «Αθλητισμός, Κοινωνία και Πολιτισμός» στην Αρχαία Ολυμπία 9-12 Ιουλίου 2014. Όπως και στα προηγούμενα έτη, το Συμπόσιο θα φιλοξενήσει ερευνητές από όλο τον κόσμο με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 φοιτητών και καθηγητών από Ελληνικά και Αμερικάνικα Πανεπιστήμια.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για το φετινό Συμπόσιο το τμήμα σας έχει επιλεγεί ως ένα από τα 28 διαφορετικά τμήματα Ελληνικών Πανεπιστημίων με συναφές αντικείμενο, οι φοιτητές των οποίων θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.

Το Συμπόσιο απευθύνεται σε τεταρτοετής, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές χωρίς καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση και θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης στην Τελετή Λήξης του Συμποσίου.

Προκειμένου να ενημερωθούν οι φοιτητές σας για το εν λόγω Συμπόσιο θα σας παρακαλούσαμε να το ανακοινώσετε στην ιστοσελίδα του τμήματός σας μαζί με την επισυναπτόμενη σχετική ανακοίνωση (στην αγγλική γλώσσα). Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας στη διάδοση των Ολυμπιακών Αξιών και στη ενημέρωση και εκπαίδευση των νέων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ κατεβάστε το PDF αρχείο από εδώ.
Μέγεθος αρχείου: 225Kb.