Αιτήσεις σίτισης των φοιτητών/τριών του Δ.Π.Θ. (από Β' έτος έως πτυχίο)

Pin It

Αγαπητέ/ή φοιτητή/τρια,

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για σίτιση για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024 και παρακαλούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας, ώστε να σιτίζονται όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/τριες.

Η υποβολή αίτησης είναι υποχρεωτική για τους/τις φοιτητές/τριες βάσει υπουργικής απόφασης και είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλίζει το Πανεπιστήμιό μας τα απαραίτητα ποσά που χρειάζονται για τη σίτιση από το Υπουργείο.

Προκειμένου επομένως να συνεχιστεί η απρόσκοπτη σίτιση των φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου μας, χρειάζεται υποβολή των αιτήσεων σίτισης από όλους/ες τους/τις ενδιαφερόμενους/ες, καθώς αν δεν υποβάλουν όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/τριες αίτηση σίτισης υπάρχει κίνδυνος να διακοπεί η σίτιση.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας φοιτητών: https://students.duth.gr


Δείτε τον αναλυτικό οδηγό αίτησης σίτισης (.pdf: 549Kb).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στα αρμόδια Τμήματα Φοιτητικής Μέριμνας, όπως παρακάτω:

Πόλη φοίτησης Email αποστολής Τηλ. επικοινωνίας
Κομοτηνή tpsfm@kom.duth.gr 2531039213
Ξάνθη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  2541079153
Αλεξανδρούπολη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 2551030973
Ορεστιάδα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 2552041406-41106-41300

Για τεχνικά και μόνο ζητήματα σχετικά με την αίτησή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης του ΔΠΘ μέσω της υπηρεσίας HelpDesk: "Υποβολή αιτήματος - Φοιτητικά - Φοιτητική Μέριμνα".


Παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στην υποβολή αίτησης. (Εξαιρούνται οι οικότροφοι των Εστιών Κομοτηνής και Κιμμερίων Ξάνθης)

Προθεσμία Υποβολής: 25/9/2023 έως 5/10/2023.

Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων