Ενημέρωση για διεξαγωγή επιμορφωτικού προγράμματος για το νεοδιόριστο ακαδημαϊκό προσωπικό του Δ.Π.Θ.

Pin It

Η ΜΟΔΙΠ του Ιδρύματος, στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων της Πράξης «Υποστήριξη της ΜΟΔΙΠ του ΔΠΘ» που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, έχει καταρτίσει πρόγραμμα επιμόρφωσης όλων των εμπλεκόμενων σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργίας του ΔΠΘ σε θέματα διασφάλισης ποιότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται από το Ίδρυμά μας στην επιμόρφωση σε θέματα Διασφάλισης Ποιότητας του διδακτικού προσωπικού που έχει διοριστεί πρόσφατα (την τελευταία τριετία).

Για το σκοπό αυτό καλείσθε να παρακολουθήσετε τον κύκλο του διαδικτυακού επιμορφωτικού προγράμματος, που έχει καταρτισθεί από την ΜΟΔΙΠ και πρόκειται να υλοποιηθεί κατά τις ημερομηνίες 30/08 ή 4/9 (επιλέγετε όποια από τις δύο ημερομηνίες επιθυμείτε) και 31/8 ή 1/9 (επιλέγετε όποια από τις δύο ημερομηνίες επιθυμείτε).

Λεπτομέρειες καθώς και τον σύνδεσμο για την συμπλήρωση της φόρμας για την συμμετοχή σας στις εκπαιδεύσεις των ημερομηνιών επιλογής σας μπορείτε να βρείτε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (PDF: 239Kb).

Σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25/8/2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Μαρσίδου Σοφία
Τηλ. 2531039097 (εσωτ: 74097)