Υποτροφίες του ιδρύματος Wallonie-Bruxelles International του Βελγίου για σεμινάρια γαλλικής γλώσσας

Pin It

Διά του παρόντος ανακοινώνεται από την πρεσβεία του Βελγίου ότι το ίδρυμα WallonieBruxelles International προσφέρει τις ακόλουθες υποτροφίες σε Έλληνες πολίτες, που αφορούν θερινά σεμινάρια σε γαλλική γλώσσα:

  1. 1 (μία) υποτροφία με σκοπό την τελειοποίηση της γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών ( από 15 Ιουλίου έως 04 Αυγούστου 2023)
  2. 1 (μία) υποτροφία για καθηγητές ή μελλοντικούς καθηγητές γαλλικής ως ξένης γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης (από 01 Αυγούστου - άφιξη 31 Ιουλίου έως 17 Αυγούστου 2023 - αναχώρηση 18 Αυγούστου)
  3. 2 (δύο) υποτροφίες που αφορούν εξειδίκευση στην ορολογία του τομέα των Διεθνών Σχέσεων για διπλωμάτες ή δημοσίους υπαλλήλους, των οποίων το αντικείμενο εργασίας σχετίζεται με το θέμα στο Πανεπιστήμιο της Mons (03 έως 15 Ιουλίου 2023). *Καθώς εκ παραδρομής δεν αναφέρεται στο σχετικό επισυναπτόμενο, διευκρινίζεται ότι η εν λόγω υποτροφία καλύπτει επίσης τη διαμονή και διατροφή των υποτρόφων.

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπο αιτήσεων στα επισυναπτόμενα έγγραφα:

  1. fiche descriptive (PDF: 135Kb)
  2. fiche descriptive (PDF: 280Kb)
  3. fiche descriptive (PDF: 149Kb)
  4. Formulaire de candidanture (DOCX: 83Kb)

Οι αιτήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 05-05-2023 στην ακόλουθη διεύθυνση του τμήματος Φοιτητικών Θεμάτων και Υποτροφιών του υπουργείου Παιδείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..