Πρόσκληση για το Churkin Moscow International Model United Nations (C-MIMUN) 2023

Pin It

Αγαπητέ κύριε Πολυχρονίδη,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσω τους φοιτητές του πανεπιστημίου σας να συμμετάσχουν στο ετήσιο Churkin Moscow International Model United Nations (C-MIMUN) 2023, που πραγματοποιείται από την Ένωση Ηνωμένων Εθνών της Ρωσίας και το Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO-University) υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας των Ενώσεων των Ηνωμένων Εθνών.

Το μοντέλο θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα στις 16-21 Απριλίου 2023 στο Πανεπιστήμιο MGIMO.

Το μοντέλο του ΟΗΕ μας είναι γνωστό όχι μόνο στη Ρωσία: περίπου 700 εκπρόσωποι από διαφορετικές χώρες συμμετέχουν στην εκδήλωση ετησίως. Οι εργασίες δεκατριών επιτροπών θα διαμορφωθούν στα ρωσικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, αραβικά και κινέζικα. Για την παροχή υψηλού επιπέδου συζητήσεων, η Γραμματεία προβαίνει σε ενδελεχή επιλογή συμμετεχόντων και αρχίζει να συνεργάζεται με μελλοντικούς εκπροσώπους λίγο μετά την εγγραφή. Οι φετινές εγγραφές άνοιξαν ήδη την 1η Νοεμβρίου.

Συνιστάται ιδιαίτερα στους συμμετέχοντες να φτάσουν στη Μόσχα πριν από την έναρξη του C-MIMUN για να λάβουν μέρος στην προπαρασκευαστική εκπαίδευση. Κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων οι συμμετέχοντες θα λάβουν πρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία του Μοντέλου και θα λάβουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που μπορεί να έχουν ακόμα. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα του Μοντέλου, τη διαδικασία αίτησης και την προετοιμασία για το C-MIMUN μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο: https://modelun.ru/en/

Ελπίζω ότι η συνεργασία θα είναι καρποφόρα και θα χαρώ να καλωσορίσω τους φοιτητές του Πανεπιστημίου σας στο C-MIMUN 2023.