DUTH Idea Accelerator - Info Days

Pin It

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη του DUTH Idea Accelerator, του πρώτου προγράμματος καινοτομίας – επιχειρηματικής επιτάχυνσης του νέου Κόμβου Καινοτομίας του πανεπιστημίου.

To DUTH Idea Accelerator απευθύνεται σε όλους εσάς ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην επιχειρηματικότητα. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο μήνες (Απρίλιος – Μάιος) και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε βασικές έννοιες επιχειρηματικότητας και μεθοδολογικά εργαλεία, για να αναπτύξετε νέες καινοτόμες ιδέες, να φτιάξετε νέες ομάδες και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην επιχειρηματικότητα θέτοντας τα θεμέλια για τη δική σας startup, μέσα από εκπαιδευτικά σεμινάρια και 1-to-1 mentoring. Στο τέλος του προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να υποβάλετε τις ιδέες σας στον διαγωνισμό καινοτομίας DUTH Innovation Challenge και να διεκδικήσετε έπαθλα και βραβεία.

Τo DUTH Idea Accelerator έρχεται στην πόλη σου!

Το DUTH Idea Accelerator ξεκινάει με 4 Info Days σε κάθε μια από τις πόλεις εγκατάστασης του Πανεπιστημίου για την παρουσίαση του προγράμματος και την ανάλυση των τεχνολογικών προκλήσεων στο αντικείμενο των σπουδών σας.

Info Days

  1. 28/02 | Κομοτηνή, Κεντρικό Αμφιθέατρο, 11:00-13:00
  2. 01/03 | Αλεξανδρούπολη, Αμφιθέατρο Ιατρικής Δραγάνα, 11:00-13:00
  3. 02/03 | Ορεστιάδα, Αίθουσα Ζ. Άμπας, 11:00-13:00
  4. 03/03 | Ξάνθη, Αμφιθέατρο ΗΜΜΥ 3, 11:00-13:00

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα και να υποβάλετε την αίτησή σας.

Ανυπομονούμε να σας στηρίξουμε στο επιχειρηματικό σας ταξίδι!

Υποβάλετε την αίτησή σας στον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/3XUWfNk

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το Κόμβο Καινοτομίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με Innovation Enabler τη Mantis Beyond Innovation, στο πλαίσιο των δράσεων του για την ανάπτυξης της καινοτομίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας από τα μέλη του.