Ώρα ορκωμοσίας αποφοίτων

Pin It

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των φοιτητών/τριων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι κατά την εξεταστική περίοδο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2022 ή και σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022 και ώρα 12:00.


Επισημάνσεις:

Οι συμμετέχοντες στην ορκωμοσία οφείλουν να προσέλθουν μισή ώρα (30΄) πριν την έναρξη της τελετής για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών ταυτοποίησης και την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στην αίθουσα τελετής θα επιτραπεί μόνο στους αποφοίτους προς ορκωμοσία και στα άτομα που έχουν δηλωθεί ως προσκεκλημένοι.

Η τελετή ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα  των αριθ. 48760/Ζ1/2022 (Β΄2131) & Δ1α/Γ.Π.οικ.30819/2022 (Β΄2676) Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.

Οι τελετές θα έχουν περιορισμένη επαγγελματική φωτογραφική κάλυψη.

Κατά τη διάρκεια της Τελετής Απαγορεύονται Αυστηρά εντός του Αμφιθεάτρου και του κτιρίου (Αίθριο) οι κόρνες αερίου ή χειροκίνητες, η ρίψη κομφετί και γενικά η χρήση κάθε αντικειμένου, που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των παρισταμένων (κίνδυνος πυρκαγιάς, βραχυκυκλώματος κλπ.), προκαλεί ενόχληση, και γενικά παρεμποδίζει την απρόσκοπτη διεξαγωγή της Τελετής ορκωμοσίας και αντίκειται στην οφειλόμενη ακαδημαϊκή ευπρέπεια.