Ημέρα και ώρα της δια ζώσης ορκωμοσία (14 & 15 Φεβρουαρίου 2022)

Pin It

Ανακοινώνεται ότι η ορκωμοσία των φοιτητών/τριων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι κατά την εξεταστική περίοδο  Σεπτεμβρίου 2021 ή και σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο, λόγω του μεγάλου αριθμού αποφοίτων και της δυνατότητας τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες ανάλογα με τα αρχικά γράμματα του επιθέτου τους ως εξής:

Συμμετέχοντες στην ορκωμοσία Ημέρα ορκωμοσίας Ώρα ορκωμοσίας
Αγγ…          έως και       Θεοδοσ…     14/2/2022 10:30
Θεοδωρ… έως και       Ματ…  14/2/2022 13:30
Μουζ…      έως και       Σιαφ… 15/2/2022 10:30
Σμιτ…        έως και        Χρυσ… 15/2/2022 13:30

 

Επισημάνσεις:

Οι συμμετέχοντες στην ορκωμοσία οφείλουν να προσέλθουν μισή ώρα (30΄) πριν την έναρξη της τελετής για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών ταυτοποίησης.

  • Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους αποφοίτους προς ορκωμοσία και στα άτομα που έχουν δηλωθεί ως προσκεκλημένοι.
  • Η είσοδος διδακτικού και λοιπού προσωπικού, σπουδαστών/φοιτητών και επισκεπτών πραγματοποιείται μετά από έλεγχο ταυτοπροσωπίας και κατόπιν επίδειξης είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid-test), σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9 (PDF: 106Kb). Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 (PDF: 106Kb). Όσοι ενήλικοι έχουν εμβολιαστεί και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τουλάχιστον επτά (7) μηνών από τη χορήγηση της δεύτερης δόσης ή στην περίπτωση μονοδοσικών εμβολίων, από τη χορήγηση της μοναδικής δόσης, θεωρούνται πλήρως εμβολιασμένοι εφόσον έχουν λάβει και την αναμνηστική δόση. (επισυνάπτεται το άρθρο 9 της τελευταίας εκδοθείσας ΚΥΑ).
  • Η χρήση της προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή, τόσο κατά την είσοδο όσο και καθ΄ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Οι τελετές ορκωμοσίας θα έχουν περιορισμένη επαγγελματική φωτογραφική κάλυψη.

Σημείωση:  Κατά τη διάρκεια της Τελετής Ορκωμοσίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ εντός του Αμφιθεάτρου και του κτιρίου (Αίθριο) οι κόρνες αερίου ή χειροκίνητες,  η ρίψη κομφετί και γενικά η χρήση κάθε αντικειμένου, που είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια των παρισταμένων (κίνδυνος πυρκαγιάς, βραχυκυκλώματος κλπ.), προκαλεί ενόχληση, και γενικά παρεμποδίζει την απρόσκοπτη διεξαγωγή της Τελετής Ορκωμοσίας και αντίκειται στην οφειλόμενη ακαδημαϊκή ευπρέπεια.