Εξεταστική Ιουνίου 2021 και Παράταση Προθεσμίας Δήλωσης Αποδοχής

Pin It

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την υποβολή δήλωσης αποδοχής της συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετάσεις της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2021, παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων έως την Παρασκευή 4/06/2021 και ώρα 14:00.

Παρακαλείστε να αποστείλετε την "Αίτηση συμμετοχής στην εξεταστική περίοδο Iουνίου 2021 (DOCX: 26Kb)" στη Γραμματεία του Τμήματος στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετική ενημέρωση για τις εξετάσεις Ιουνίου 2021 καθώς και οδηγίες συμμετοχής παρέχονται στον σύνδεσμο:

Ανακοίνωση για την εξεταστική Ιουνίου ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 (duth.gr)

  1. Κανονισμός Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών: http://www.phyed.duth.gr/undergraduate/images/files/department/internal_rule.pdf
  2. Κανονισμοί Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών: http://www.phyed.duth.gr/undergraduate/index.php/el/pstudies/npms

Σημείωση: Μετά τη λήξη της παραπάνω οριζόμενης ημερομηνίας παράτασης, δεν θα γίνει αποδεκτή ουδεμία αίτηση συμμετοχής στην εξεταστική περίοδο Iουνίου 2021.