Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής στην εθελοντική ομάδα του UN SDSN Youth Greece

Pin It

Με την πρωτοβουλία SDG Students Program, το UN SDSN Youth επιχειρεί να δημιουργήσει και να κινητοποιήσει ομάδες νέων ανά τον κόσμο, που ανήκουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε μία παγκόσμια προσπάθεια για την επίτευξη της Ατζέντας του 2030 και των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs). 

Το Πανεπιστήμιο, ως επίσημο μέλος του Δικτύου, έχει έναν επίσημο εκπρόσωπο (Campus Coordinator) του Δικτύου Νέων, ο οποίος αναλαμβάνει να δημιουργήσει μία ομάδα (Hub), που θα δραστηριοποιηθεί πάνω στα θέματα βιωσιμότητας εντός του Πανεπιστημίου. Το Δίκτυο Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης Νέων Ελλάδος αναζητά να στελεχώσει την επίσημη ομάδα του στο Πανεπιστήμιο!

Προθεσμία δηλώσεων: Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 

Οι δηλώσεις έχουν ανοίξει και αφορούν τρεις συγκεκριμένες θέσεις εντός της ομάδας του Πανεπιστημίου, με κύριο καθήκον τη διαχείριση των μελών και των διαδικασιών οργάνωσης. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου, ανεξαρτήτου τμήματος, έτους φοίτησης και ηλικίας. 

Συγκεκριμένα οι θέσεις:

  • Η θέση του Education Officer
  • Η θέση του Solutions Officer
  • Η θέση του Community Officer

Η φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος διαθέτει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε και βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/qyZs5LB3iUi2tsLc9

Κοινοποίηση επίσημου Campus Coordinator του UN SDSN Youth Greece για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Αντώνης Πρίφτης - e-mail: (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Το Δίκτυο United Nations SDSN Youth Greece

Το Δίκτυο Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης Νέων Ελλάδος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2016. Εντάσσεται στο Παγκόσμιο Δίκτυο Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης (UN SDSN) και την Agenda 2030, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Βασικός σκοπός του είναι η ενασχόληση των νέων της Ελλάδας με τη δημιουργία λύσεων και την επιμόρφωση προς τα θέματα της αειφόρου ανάπτυξης.