Ορκωμοσία 27 Νοεμβρίου 2020

Pin It

Η τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί πτυχιούχοι κατά την εξεταστική περίοδο Φεβρουαρίου 2020 ή και σε προηγούμενη εξεταστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 10:00.

Η τελετή καθομολόγησης θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση εξ αποστάσεως μεθόδων συμμετοχής και συγκεκριμένα με τη χρήση του συστήματος ΖΟΟΜ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει:

  • Να διαθέτουν κάμερα, ηχείο και μικρόφωνο λειτουργικά και έτοιμα προς χρήση
  • Να είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο σε χώρο δικής τους επιλογής
  • Να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα

Όσοι από τους παραπάνω φοιτητές επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τελετή  θα πρέπει κατά το χρονικό διάστημα από 07/11/2020 έως 20/11/2020 να εισέλθουν στη σελίδα https://students.duth.gr με τον ιδρυματικό τους λογαριασμό και να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στην ορκωμοσία, ακολουθώντας τη διαδρομή Βαθμολογία > Προϋποθέσεις Πτυχίου > Αίτηση για Ορκωμοσία, προκειμένου:

  • Να συμπληρώσουν και να αναρτήσουν την αίτηση συμμετοχής στην ορκωμοσία (DOC: 35Kb).
  • Να αναρτήσουν φωτογραφία «κομμένης» της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας-πάσο (σε περίπτωση απώλειάς της θα πρέπει να αναρτήσουν σχετική δήλωση απώλειας από την Αστυνομία).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ορκωμοσία είναι να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι 20/11/2020 εκκρεμότητες (εφόσον υπάρχουν) με τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου:

  • Βιβλιοθήκη (εάν οφείλονται βιβλία ή διπλωματική εργασία στη Βιβλιοθήκη ή εάν οφείλονται προς επιστροφή βιβλία στον Εύδοξο)
  • Εστία (να μην υπάρχουν υποχρεώσεις στέγασης εφόσον έγινε χρήση)

Η Γραμματεία θα ενημερωθεί από τη Βιβλιοθήκη και το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από τους φοιτητές/τριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση

Απαγορεύεται η καταγραφή, από οποιονδήποτε συμμετέχοντα και με οποιοδήποτε τρόπο, της τελετής καθομολόγησης καθώς και η δημοσίευση ή ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή κοινοποίηση σε τρίτους, ή μετάδοση ή διανομή με οποιοδήποτε τρόπο του συνόλου ή μέρους της διαδικασίας καθομολόγησης. Μια τέτοια περαιτέρω επεξεργασία συνιστά υπέρβαση του πλαισίου προστασίας προσωπικών δεδομένων του ΔΠΘ καθόσον παραβιάζει τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον Ν. 4624/2019 και συνεπάγεται την ευθύνη αυτής/αυτού που τη διενεργεί.

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων , τα δικαιώματά σας και την  πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα του ΔΠΘ  http://duth.gr/Πανεπιστήμιο/Προστασια-Δεδομένων-Προσωπικού-Χαρακτήρα-GDPR.

Ο σύνδεσμος για το ZOOM μέσω του οποίου οι απόφοιτοι θα μπορούν να συμμετέχουν στην ορκωμοσία είναι: https://duth-gr.zoom.us/j/93565001061 

Σχετικές οδηγίες για τη σύνδεση θα βρείτε: https://itc.duth.gr/zoom

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας θα μπορείτε να παραλάβετε από τη σελίδα https://students.duth.gr τα παρακάτω ψηφιακά υπογεγραμμένα πιστοποιητικά:

  • Αντίγραφο πτυχίου
  • Βεβαίωση πτυχιούχου
  • Αναλυτική βαθμολογία
  • Παράρτημα Διπλώματος (στην ελληνική και αγγλική γλώσσα)

Όποιος επιθυμεί την έκδοση του πτυχίου του σε περγαμηνή θα ενημερωθεί με νεώτερη ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.