Ορκωμοσία 7 Δεκεμβρίου 2018

Pin It

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία των φοιτητών που περάτωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις όλων των εξαμήνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΡΙΕΛΛΗΣ» του Τμήματος.

Όποιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ορκωμοσία θα πρέπει να υποβάλουν στη γραμματεία του Τμήματος από Δευτέρα 05/11/2018 έως και Παρασκευή 16/11/2018 αίτηση (έντυπο ορκωμοσίας - DOC: 35Kb) είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε με FAX (25310 39623) είτε αυτοπροσώπως.
 
Επίσης, για την ορκωμοσία απαιτείται η κατάθεση των παρακάτω δικαιολογητικών (μπορούν να κατατεθούν έως και την ημέρα ορκωμοσίας):

  1. Ακαδημαϊκή ταυτότητα - Πάσο (Σε περίπτωση απώλειας της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας θα πρέπει να προσκομίζεται η σχετική δήλωση απώλειας από την Αστυνομία)
  2. Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης (εφόσον είχε χορηγηθεί)
  3. Παράβολο των 30 ευρώ το οποίο θα εκδοθεί από τη γραμματεία εφόσον επιθυμούν την έκδοση μεμβράνης πτυχίου (παπύρου).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ορκωμοσία είναι να έχουν τακτοποιηθεί εκκρεμότητες (εφόσον υπάρχουν) με τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου:

  • Βιβλιοθήκη (εάν οφείλονται βιβλία ή διπλωματική εργασία στη βιβλιοθήκη ή εάν οφείλονται προς επιστροφή βιβλία στον Εύδοξο)
  • Εστία (να μην υπάρχουν υποχρεώσεις στέγασης εφόσον έγινε χρήση)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι φοιτητές προκειμένου να λάβουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας θα πρέπει απαραιτήτως να παρουσιαστούν στη Γραμματεία του Τμήματος. 

Για την ώρα ορκωμοσίας και προσέλευσης στη Γραμματεία για την κατάθεση των δικαιολογητικών θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση.