Ορκωμοσία 31 Μαρτίου 2017

Pin It

Καλούνται οι φοιτητές που περάτωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις όλων των εξαμήνων να υποβάλουν στη γραμματεία του Τμήματος αίτηση (έντυπο ορκωμοσίας - DOC: 35Kb) είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε με FAX (25310 39623) είτε αυτοπροσώπως από τη Δευτέρα 06/03/2017 έως και Παρασκευή 24/03/2017.
 
Επιπλέον της αίτησης για την ορκωμοσία απαιτείται η κατάθεση των παρακάτω δικαιολογητικών:

1. Επιστροφή στη γραμματεία:
        α) Ακαδημαϊκή ταυτότητα - Πάσο
        β) βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης (εφόσον είχε χορηγηθεί)
2. Παράβολο των 30 ευρώ το οποίο θα εκδοθεί από τη γραμματεία εφόσον επιθυμούν την έκδοση μεμβράνης πτυχίου (παπύρου).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ορκωμοσία είναι να έχουν τακτοποιηθεί εκκρεμότητες (εφόσον υπάρχουν) με τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου:

  • Βιβλιοθήκη (εάν οφείλονται βιβλία ή διπλωματική εργασία στη βιβλιοθήκη ή εάν οφείλονται προς επιστροφή βιβλία στον Εύδοξο)
  • Εστία (να μην υπάρχουν υποχρεώσεις στέγασης εφόσον έγινε χρήση)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  Οι φοιτητές προκειμένου να λάβουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας θα πρέπει απαραιτήτως να παρουσιαστούν στη Γραμματεία του Τμήματος την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 8.30΄-9.30΄ προκειμένου να καταθέσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά και να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Η ορκωμοσία θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΡΙΕΛΛΗΣ» του Τμήματος (Πανεπιστημιούπολη).