Ορκωμοσία 12 Απριλίου 2019

Σας ενημερώνουμε ότι η ορκωμοσία των φοιτητών που περάτωσαν με επιτυχία τις εξετάσεις όλων των εξαμήνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο του Τμήματος «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΡΙΕΛΛΗΣ».

Όποιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ορκωμοσία θα πρέπει να υποβάλουν στη γραμματεία του Τμήματος από Δευτέρα 18/03/2019 έως και Παρασκευή 05/04/2019 αίτηση (έντυπο ορκωμοσίας - DOC: 35Kb) είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε με FAX (25310 39623) είτε αυτοπροσώπως.
 
Επίσης, για την ορκωμοσία απαιτείται η κατάθεση των παρακάτω δικαιολογητικών (μπορούν να κατατεθούν έως και την ημέρα ορκωμοσίας):

  1. Ακαδημαϊκή ταυτότητα - Πάσο (Σε περίπτωση απώλειας της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας θα πρέπει να προσκομίζεται η σχετική δήλωση απώλειας από την Αστυνομία)
  2. Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης (εφόσον είχε χορηγηθεί)
  3. Παράβολο των 30 ευρώ το οποίο θα εκδοθεί από τη γραμματεία εφόσον επιθυμούν την έκδοση μεμβράνης πτυχίου (παπύρου).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ορκωμοσία είναι να έχουν τακτοποιηθεί εκκρεμότητες (εφόσον υπάρχουν) με τις Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου:

  • Βιβλιοθήκη (εάν οφείλονται βιβλία ή διπλωματική εργασία στη βιβλιοθήκη ή εάν οφείλονται προς επιστροφή βιβλία στον Εύδοξο)
  • Εστία (να μην υπάρχουν υποχρεώσεις στέγασης εφόσον έγινε χρήση)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οι φοιτητές προκειμένου να λάβουν μέρος στην τελετή ορκωμοσίας θα πρέπει απαραιτήτως να παρουσιαστούν στη Γραμματεία του Τμήματος την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 και ώρα 09:30 – 10:00 προκειμένου να καταθέσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά και να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.