Ανακοίνωση της ΕΓΒΕ σχετικά με το 23ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την απόφαση της κυβέρνησης για αναβολή των συνεδριακών εκδηλώσεων από τις 9 Μαρτίου 2020 και για τις επόμενες 4 εβδομάδες, στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν για την προστασία του πληθυσμού από την εξάπλωση του Κορωνοϊού, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε τη διεξαγωγή του 23ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 3 – 5 Απριλίου 2020 από την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι έχουν ήδη υποβληθεί αρκετές επιστημονικές ανακοινώσεις (προφορικές, αναρτημένες, short και full paper) και επειδή δεχθήκαμε πληθώρα αιτημάτων από όλη την επιστημονική κοινότητα (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, μέλη ΔΕΠ, κλπ) για την οποία οι προθεσμίες που αφορούν τις αιτήσεις για συμμετοχή σε μεταπτυχιακά προγράμματα, την παρουσίαση πτυχιακών εργασιών, την υποβολή αιτήσεων εκλογής ή εξέλιξης μελών ΔΕΠ, συνεχίζουν να τρέχουν, το Δ.Σ. της Ε.Γ.Β.Ε. και η Οργανωτική Επιτροπή του 23ου Δ.Σ.Φ.Α.Α. αποφάσισε τα κάτωθι:

Α) Να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία υποβολής και κρίσης των επιστημονικών ανακοινώσεων (προφορικές, αναρτημένες, short και full paper), με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ίσχυαν για την υποβολή τους στο 23ο Δ.Σ.Φ.Α.Α. της Ε.Γ.Β.Ε. (δημοσιεύονται αναλυτικά στο site της Ε.Γ.Β.Ε. www.egve.gr).

Β) Η προθεσμία υποβολής των επιστημονικών ανακοινώσεων παρατείνεται αρχικά μέχρι 27/3/2020.

Γ) Όλες οι ανακοινώσεις που θα περάσουν από τη διαδικασία κρίσης της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου και θα εγκριθούν για παρουσίαση, να συμπεριληφθούν στο 1ο τεύχος του 2020 του Επιστημονικού Περιοδικού της Ε.Γ.Β.Ε. «Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός», το οποίο θα εκδοθεί κανονικά εντός του Απριλίου του 2020.

Δ) Να δοθούν άμεσα και έγκαιρα (αμέσως μετά την κρίση τους από την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου) βεβαιώσεις έγκρισης παρουσίασης επιστημονικής εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην σχετική ανακοίνωση.