Παρακολούθηση μαθημάτων - Ολοκλήρωση φοίτησης στο ΔΠΜΣ «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής»

Pin It

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το νόμο 4485/2017 (ΦΕΚ Α΄ 114), ο οποίος οριοθετεί εκ νέου το πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών στην Ανώτατη Εκπαίδευση στην Ελλάδα, το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης αποφάσισε να λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, νέα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Κατά συνέπεια, από την ακαδημαϊκή περίοδο 2018-2019 και εξής, το διιδρυματικό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» των Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δεν θα δεχθεί εισακτέους.

Καλείστε όσες/οι φοιτήτριες/ές δεν έχετε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις σας στο πρόγραμμα να φροντίσετε για τη διευθέτησή τους εγκαίρως και επαρκώς χρονικά πριν το κλείσιμο του προγράμματος.

Επισημαίνεται ότι όσοι οφείλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα, θα πρέπει να δηλώσετε την παρακολούθησή τους άμεσα και το αργότερο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου του 2018 γιατί το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα πραγματοποιηθούν μαθήματα για το Α΄, Β’ και Γ΄ εξάμηνο σπουδών.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων του Α’ και Β’ εξαμήνου σπουδών θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις δηλώσεις σας, ενώ τα μαθήματα του Γ’ εξαμήνου θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν προγραμματιστεί για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Επίσης όσοι φοιτητές οφείλετε να εξεταστείτε σε μαθήματα που έχετε ήδη παρακολουθήσει θα πρέπει να στείλετε δήλωση για συμμετοχή στις εξετάσεις των μαθημάτων αυτών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις εξεταστικές περιόδους του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.

Η δήλωσή σας για:

  1. την παρακολούθηση μαθημάτων ή
  2. τη συμμετοχή σε εξετάσεις μαθημάτων θα πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΔΠΜΣ «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε τη φοίτησή σας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα και θέλετε να διαγραφείτε σας παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε συμπληρώνοντας την Αίτηση (DOC: 44Kb), η οποία θα πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΔΠΜΣ «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τέλος σε κάθε περίπτωση σας γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα θα κλείσει με τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 (31/8/2023).

Παρακάτω ακολουθούν σχετικά αρχεία για την ολοκλήρωση της φοίτησης στο ΔΠΜΣ «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής»:

  1. Δήλωση παρακολούθησης μαθημάτων κατεύθυνσης ΜΦ με ΑΕΜ μέχρι το 1044 (DOC: 64Kb).
  2. Δήλωση παρακολούθησης μαθημάτων κατεύθυνσης ΜΦ με ΑΕΜ από το 1045 (DOC: 69Kb).
  3. Δήλωση παρακολούθησης μαθημάτων κορμού ΜΦ με ΑΕΜ μέχρι το 1044 (DOC: 41Kb).
  4. Δήλωση παρακολούθησης μαθημάτων κορμού ΜΦ με ΑΕΜ από το 1045 (DOC: 41Kb). 

O Διευθυντής του ΔΠΜΣ
«Άσκηση και Ποιότητα Ζωής»

Παναγιώτης Αντωνίου
Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ