Αποτελέσματα εισαγωγής στο Δ.Μ.Π.Σ. 2017-18

Pin It

Αγαπητοί/-ές υποψήφιοι/-ες

Σας συγχαίρουμε για την εισαγωγή σας στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» των Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των υποψηφίων, ανά Κατεύθυνση του ΔΠΜΣ «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» και οι οδηγίες για την εγγραφή των επιτυχόντων στο εν λόγω Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών παρουσιάζονται παρακάτω:

1. Επιτυχόντες 2017-2018
2. Κατεύθυνση: Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης ή Απόδοσης
3. Κατεύθυνση: Παιδαγωγική και Δημιουργική Μάθηση
4. Κατεύθυνση: Πρόληψη - Παρέμβαση – Αποκατάσταση
5. Κατεύθυνση: Οργάνωση Φυσικής Δραστηριότητας και Αθλητισμού Αναψυχής
6. Οδηγίες για την εγγραφή σας στο ΔΠΜΣ «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής»
7. Ενημερωτική Επιστολή

Σημείωση: Επιλέξτε τον τίτλο της κάθε Κατεύθυνσης για να δείτε ή να κατεβάσετε τα αποτελέσματα της αξιολόγησης στον υπολογιστή σας.

Εγγραφές Επιτυχόντων
Για την εγγραφή των επιτυχόντων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να κατατεθούν αυτοπροσώπως ή να αποσταλούν ταχυδρομικά στη Γραμματεία του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή.

Προσοχή: Η διάρκεια των εγγραφών είναι μέχρι την Πέμπτη 05/10/2017.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή σας θα τα βρείτε στα έντυπα εγγραφής, στο δικτυακό τόπο του Δ.Π.Μ.Σ.

Σε περίπτωση που ΔΕΝ επιθυμείτε να εγγραφείτε, παρά την επιτυχία σας, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε εγγράφως.

Ενστάσεις Υποψηφίων
Δικαίωμα ένστασης
έχουν οι υποψήφιοι εντός τεσσάρων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης των αποτελεσμάτων.
Οι ενστάσεις μπορούν να κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με Fax στο 25310-39623.

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες: Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του ΔΠΜΣ στο τηλέφωνο 25310 –39622 (fax 25310-39623), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.