Δήλωση μαθημάτων Διδακτορικού Διπλώματος Χειμερινό εξάμηνο 2016-17

Pin It

Οι υποψήφιοι διδάκτορες που φοιτούν στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» θα πρέπει να δηλώσουν τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν για το Χειμερινό εξάμηνο σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 μέχρι την Τετάρτη 19 Οκτωρίου 2016 στη Γραμματεία του Τμήματος ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το έντυπο δήλωσης των μαθημάτων θα τα βρείτε στη παρακάτω διεύθυνση: Έντυπα > Έντυπα για το Δ.Δ. > 2.1 Δήλωση μαθημάτων (DOC: 40Kb).

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να δηλώσουν μαθήματα:
Επιλογή Ι και Επιλογή ΙΙ (μαθήματα κατεύθυνσης από το Μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών του ΔΠΜΣ «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής») θα πρέπει να ανατρέξουν για ενημέρωση στην αντίστοιχη ανακοίνωση δήλωσης μαθημάτων κατεύθυνσης που υπάρχει στο site: Οδηγός Δήλωσης Μαθημάτων Κατεύθυνσης για το Β’ εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 και το Γ’ εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 (Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29 Ιανουαρίου 2016).