Υποστήριξη ερευνητικών προτάσεων των υποψήφιων Διδακτόρων - Ημερομηνίες

Pin It

Οι υποψήφιοι διδάκτορες που ολοκληρώνουν τον πρώτο χρόνο φοίτησης στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα και έχουν έτοιμη την ερευνητική πρόταση της διδακτορικής διατριβής τους θα πρέπει να την υποστηρίξουν μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012.

Πρέπει να δηλώσουν στη Γραμματεία του ΠΜΣ μέχρι Πέμπτη 31 Μαϊου 2012 την πρόθεσή τους για παρουσίαση της ερευνητικής πρότασης στο e-mαil: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημείωση!

  • Είναι σημαντικό στις υποστηρίξεις των ερευνητικών προτάσεων να παραβρίσκονται μέλη ΔΕΠ του αντίστοιχου Τομέα που το γνωστικό τους αντικείμενο είναι σε συνάφεια με το αντικείμενο της διδακτορικής διατριβής του/της υποψηφίου.
  • Η πρόσκλησή τους θα γίνεται με ευθύνη του κύριου επιβλέποντα της διδακτορικής διατριβής, ο/η οποίος /α θα φροντίσει να είναι παρόντες κατά την υποστήριξη τουλάχιστον τέσσερα (4) μέλη ΔΕΠ του αντίστοιχου Τομέα.
  • Η διάρκεια της παρουσίασης της ερευνητικής πρότασης από τον/την υποψήφιο /α θα είναι αυστηρά όχι περισσότερο από 15 λεπτά και θα ακολουθείται από συζήτηση διάρκειας το πολύ 30 λεπτών.
  • Η ακριβής ημερομηνία και ώρα υποστήριξης των ερευνητικών προτάσεων θα ορίζεται από τη Γραμματεία του ΔΜΠΣ μετά από δήλωση των υποψηφίων.
  • Ο μέγιστος αριθμός ερευνητικών προτάσεων που μπορούν να παρουσιαστούν την ίδια μέρα είναι τρεις (3).