Πίσω στην κανονική εμφάνιση23o Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού

Σημαντικές Πληροφορίες

Η Γραμματεία του Διεθνούς Συνεδρίου θα λειτουργήσει από την Πέμπτη, 14 Μαΐου, στις 17:00 και για όλες τις ημέρες πραγματοποίησης του Δ.Σ.Φ.Α.Α.. Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα λειτουργίας θα αναρτηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κατά τις ημέρες του Συνεδρίου, παρόντες/ούσες θα είναι εθελοντές και εθελόντριες του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Στόχοι του Συνεδρίου

poster23Το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού διοργανώνεται για 23η συνεχή χρονιά στην πόλη της Κομοτηνής από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η διαχρονικότητα του Συνεδρίου και η αποτελεσματική οργάνωση και διεξαγωγή του από τους διδάσκοντες και το διοικητικό προσωπικό του Τμήματος απορρέει από τους πολυδιάστατους και δυναμικούς του στόχους: 

1) την προβολή των σχετικών με τον αθλητισμό ερευνητικών δραστηριοτήτων, 

2) την παρουσίαση των νέων επιστημονικών επιτευγμάτων στο χώρο του αθλητισμού, της υγείας, της αποκατάστασης, της διδακτικής της φυσικής αγωγής, της αναψυχής και της οργάνωσης του αθλητισμού, 

3) τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών αλληλεπίδρασης, συζήτησης και κοινωνικοποίησης των συνέδρων ίδιων ή διαφορετικών θεματικών ενοτήτων, 

4) τη διάδοση των επιστημονικών μεθόδων και εργασιών που πραγματοποιούνται στο χώρο της άσκησης και αναψυχής, 

5) την εκμάθηση τεχνικών και σύγχρονων μεθόδων που σχετίζονται με την αγορά εργασίας, μέσω των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, 

6) την καταγραφή των νέων ερευνητικών εργασιών μέσω των εκδόσεων που πραγματοποιεί το Συνέδριο, 

7) τη γνωριμία των συνέδρων με την τοπική παράδοση και τον πολιτισμό της Θράκης.

Ιδιαίτερο στόχο του Συνεδρίου αποτέλεσε και αποτελεί η δυνατότητα συνάντησης (“reunion”) όλων των αποφοίτων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δ.Π.Θ. Η προσπάθεια αυτή επισφραγίζεται για έβδομη φορά τη χρονιά αυτή με τη συνάντηση των αποφοίτων του 1996 (για σχετικές πληροφορίες/εγγραφές παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ).

Κατά τη διάρκεια του 23ου Δ.Σ.Φ.Α.Α. θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και παράλληλες δράσεις που αφορούν σε τρέχουσες εξελίξεις και προβληματισμούς της αθλητικής επιστήμης.

Αναλυτικές πληροφορίες σύντομα θα αναρτηθούν στους σχετικούς συνδέσμους.

Σημαντικές Ημερομηνίες

19.01.2015 - 15.03.2015: Υποβολή περιλήψεων για αξιολόγηση 

17.03.2015 - 22.03.2015: Αξιολόγηση των περιλήψεων από τους κριτές του Συνεδρίου

25.03.2015 - 31.03.2015: Διόρθωση των εργασιών από τους συγγραφείς βάσει των προτάσεων των κριτών. Να σημειωθεί ότι οι εργασίες που δε θα διορθωθούν δε θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του Συνεδρίου

17.04.2014: Ανάρτηση προγράμματος στη ιστοσελίδα του Συνεδρίου

15.05 - 17.05.2015: Διεξαγωγή 23ου Δ.Σ.Φ.Α.Α.

Επικοινωνία

Γραμματεία του 23ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού
Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού,
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πανεπιστημιούπολη, 69100 Κομοτηνή

Τηλέφωνο/Fax: 25310 39631
Ώρες λειτουργίας Γραμματείας: Τρίτη - Πέμπτη, 10:30-14:00
Γραφείο Διεθνούς Συνεδρίου, Πτέρυγα Γραφείων, Ισόγειο, ΤΕΦΑΑ, Δ.Π.Θ., Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής
Email:
 icpes@phyed.duth.gr ή etsitska@phyed.duth.gr (παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας σε ΜΙΑ από τις δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις).