Πληροφορίες εγγραφής στο συνέδριο

Pin It

LV0022013aΑγαπητοί Απόφοιτοι του 2004.

Καταρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε στην 15η Συνάντηση Αποφοίτων που διοργανώνει το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτου Πανεπιστημίου Θράκης και πιο συγκεκριμένα στη Συνάντηση που αφορά σε όσους εισήλθαν στο Τμήμα το 2000.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη Συνάντησή σας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 01/06/2024. Η Συνάντηση, όμως, εντάσσεται και αυτήν τη χρονιά στο πλαίσιο διοργάνωσης του 30ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή από την Παρασκευή 31/05/2024 ως την Κυριακή 02/06/2024.

Όσοι από εσάς, λοιπόν, επιθυμείτε, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε σε αυτό ως φοιτητές, και έτσι να μπορέσετε να παρακολουθήσετε όποιες θεματικές ενότητες σας ενδιαφέρουν και να παραλάβετε τσάντα και υλικό του Συνεδρίου.

Σε περίπτωση που το επιλέξετε, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να εγγραφείτε στο 32ο Δ.Σ.Φ.Α.Α. στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.icpess.gr/ ή με την άφιξή σας στην πόλη της Κομοτηνής.

Σας προτείνουμε να μπείτε το συντομότερο σε διαδικασία ανεύρεσης δωματίων σε ξενοδοχεία της πόλης, καθώς την περίοδο του Συνεδρίου επισκέπτεται την Κομοτηνή ένας μεγάλος αριθμός συνέδρων από άλλες περιοχές της χώρας αλλά και του εξωτερικού.

Σας περιμένουμε όλους με την προσμονή και τη διάθεση να γνωριστούμε από κοντά,

Εκ μέρους της
Οργανωτικής Επιτροπής του
32ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.