Πρόσκληση σε Διοργάνωση: DUTh Survivor Games 2023

Pin It

epanek

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Δ.Π.Θ. με την ειδικότητα Αθλητικού Τουρισμού και Αναψυχής του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Δ.Π.Θ. και την υποστήριξη της Επιτροπής Ισότητας Φύλων προσκαλούν όλους τους φοιτητές του Δ.Π.Θ. να συμμετάσχουν στο 1ο DUTh Survivor Games.

Στις 8 Ιουνίου στις 17:00 θα υποδεχτούμε τους ασκούμενους μονομάχους στον αίθριο χώρο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής (δίπλα από το κολυμβητήριο) για να ανακαλύψουν και να επεκτείνουν τις δεξιότητες τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν να διασχίσουν και οι θεατές να παρακολουθήσουν 4 διαφορετικούς στίβους μάχης. Για να αυξηθεί η αγωνία, σε κάθε στίβο θα διαγωνίζονται ταυτόχρονα δύο ομάδες των 5 ατόμων.

Όσοι ενδιαφέρεστε πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στα παρακάτω link είτε ως ομάδα (έως 5 άτομα) https://forms.gle/hpMqMCvj2Hx6Zqhu8 είτε ατομικά https://forms.gle/cJirEmRPcgUp4WQK7 

Για όσους δηλώσουν ατομική συμμετοχή, θα φροντίσει η διοργάνωση ώστε να τοποθετηθούν σε ομάδες. Μετά την λήξη των αγώνων, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με την ανάδειξη και τη βράβευση της νικήτριας ομάδας.

Η Ιδρυματικά Υπεύθυνη της Πράξης
Επίκουρη Καθηγήτρια Γεωργία Υφαντίδου